Zoeken naar extra lul

Uw zoekactie voor extra lul leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Tim 43 jaar Antwerpen - Aartselaar
Zoek kontje
Hoi Wie ontvangt deze bikerel 43/180/89/17×4 geblinddoekt. Jij laat de deur op een kier en zit geblinddoekt klaar op je knieën. Ik kom binnen, neuk je safe en vertrek daarna weer. Ik neuk graag en speel graag met je lul. Wie kan me ontvangen nu ergens tussen Wuustwezel en Aartselaar? Groet Tim  

Zoek kontje
Tommy 38 jaar Limburg - HASSELT
Fun op de middag
Ik rij zo dadelijk van Aarschot naar Hasselt. Waar kan ik langskomen voor wat fun. Ben top maar als je wil verwen ik je lul en kontje graag met mijn mondje. Interesse? Reageer met je stats en eventueel foto. Zelf zeer verzorgd en sportief gebouwd  
jan 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
pijpen
ik heb zin om te pijpen wie zin dan graag eerst een foto van je lul  
Jim 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Ik wil nu graag pijpen (9uur)
Wie uit de regio heeft een grote lul en heeft nu tijd en zin om zich te laten leegzuigen? Graag reageren met een foto en hopelijk tot zo!  

Ik wil nu graag pijpen (9uur)
Jonas 37 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Wie kan mij ontvangen
Kan je mij ontvangen, liefst in je blote lul, deze voormiddag in de buurt van Haacht? Ik wil gepijpt worden en met jouw lul spelen. Laat maar weten!  

Wie kan mij ontvangen
Roel 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar oudere man(nen) 50-70 jaar
Misschien een rare gedachte maar als ik licht aangeschoten ben loop ik te fantaseren hoe het voelt om een oudere man of mannen te pleasen als ik zijn lul in mijn mond heb, waarbij ik op mijn knieën zit en met zaadgeile ogen de persoon in kwestie kan aankijken en zien genieten als hij licht mijn mond neukt. Nu zoek ik een oudere man in de leeftijd van 50-70 jaar die morgen 2/5/24 met me ergens in de binnenstad een drankje doet en mijn fantasie eens kan waarmaken. ....... Ik kan ontvangen in Gent-centrum. Heren! ik hoor graag van u! Wie ben ik? Een goodlooking man van 36/192/96/16 die wel gesteld is op hygiene en privacy.  

Op zoek naar oudere man(nen) 50-70 jaar
gnn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
Top 37 jaar West-Vlaanderen - Staden
Ik zoek iemand mijn lul zuigen
Ik ben 37j 179/77 top zoek iemand mijn lul zuigen en likken ook ik kan ontvangen vanaf 17u  
Ron 49 jaar Antwerpen - Herselt
Pijpen
Wie wil zich laten pijpen ,zelf moet je niks doen alleen genieten! 49/176/95 Leeftijd speelt geen rol een goede hygiëne, lekker gewassen lul en de rest doe ik! Je kan ontvangen, of cardate en outdoor!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10